Nakladatelství KEY Publishing - Odborná literatura. - MONOGRAFIE Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

Kliknutím zvětšíte

Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv

Cena: 488,00 Kč Běžně za 590,00 Kč
443,64 Kč bez DPH
 ks  

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje
čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.
• Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství
• Obecné zásady výroby potravin
• Konzervace potravin a technologie masa
• Technologie mléka a mlékárenských výrobků
• Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky
• Fermentační technologie
• Technologie sacharidů
• Výroba pochutin a zpracování suchých plodů

  • Počet stran: 588
  • Formát: B5
  • Vazba: V2
  • Rok vydání: 2012 (1. vydání)

ISBN 978-80-7418-145-0

Novinky v nabídce

Slávka Kalkušová Kauza Lex Schwarzenberg - Otazníky kolem vyvlastnění majetku hlubocké větve Schwarzenbergů
Karel Schelle, Jaromír Tauchen (eds.) Encyklopedie českých právních dějin, XIV. svazek Soudnictví

Encyklopedie českých právních dějin, XIV. svazek Soudnictví

Karel Schelle, Jaromír Tauchen (eds.)

Cena: 1490,00 Kč

Zobrazit všechny novinky v nabídce...

Telefon: 777 262 490, e-mail: obchod@keypublishing.cz, více kontaktů...

© 2008 www.keypublishing.cz, webdesign a realizace COVER MEDIA, všechna práva vyhrazena. Tento e-shop je provozován na systému ACTUANA SHOP.