Nakladatelství KEY Publishing - Odborná literatura. - MONOGRAFIE Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

Kliknutím zvětšíte

Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv

Cena: 488,00 Kč Běžně za 590,00 Kč
443,64 Kč bez DPH
 ks  

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje
čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.
• Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství
• Obecné zásady výroby potravin
• Konzervace potravin a technologie masa
• Technologie mléka a mlékárenských výrobků
• Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky
• Fermentační technologie
• Technologie sacharidů
• Výroba pochutin a zpracování suchých plodů

  • Počet stran: 588
  • Formát: B5
  • Vazba: V2
  • Rok vydání: 2012 (1. vydání)

ISBN 978-80-7418-145-0

Telefon: 777 262 490, e-mail: obchod@keypublishing.cz, více kontaktů...

© 2008 www.keypublishing.cz, webdesign a realizace COVER MEDIA, všechna práva vyhrazena. Tento e-shop je provozován na systému ACTUANA SHOP.